Thursday, May 21, 2009

SI BUNCIT YG MALAS

haaa...baca tajuk tu then rujuk pada pemilik blog ini...aku laa tuuuu...adusshhh, aku tak tau la naper aku malas sangat neh. aku tersangat risau, ramai org cakap jgn malas2 nanti efek baby..ra rabbi..bukan aku sengaja, aku cuba lawan tapi sehari jer bertahan...

malas bukan kepalang...minum susu malas, makan vitamin utk baby malas, baca Quran malas, kejer malas..makan ngan tido je aku rajin, lagi satu muntah pun rajin...sb bila perut penuh, nak isi tak muat, so muntahkan lah jalan terbaik...

yg lagi best, kenduri belah Kedah 6.6.09 neh...aku takde baju lagi..huwaaaaa..kalau shopping complex pun aku malas nak singgah, apatah lagi nak singgah butik pengantin...ala omak, tolong la anakmu ini...malasnya tidak terkira...

3 comments:

Fizahanid said...

pehal ko malas malas nih?

p/s ingat tajuk blog merujuk pada suami pemilik blog.. heheheh jage maroh deh !

ennieva fauzi said...

kita sama2 malas sekarang hahaha...mak lagi la...malas nak balik umah

kiranajoe said...

kfiza: hey, laki i memang gomuk tp suweettt..hehehe
kben:ari dari rumah ke?