Tuesday, December 28, 2010

Hadiah tahun baru

Blackberry juga iphone. Tak agak, sambar dua2.




Lumix DMC-GF1 Red + 14-45mm Lens. Merah baru mengancam.
DSLR tolak tepi, payah nak usung.



Marc Jacobs furfel. Suwiitt. Murah je beli online.



-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Itu semua dalam wish list la. Tapi disebabkan BUKAN KEPERLUAN hanya KEMAHUAN. Jadi, semuanya ditolak ke tahun2 ke depan. Atau mungkin lupus je terus dari list.

Sebab suami sudah approve yang ini..hehehehe ini pun idaman juga. Lagi perlu bagi mengganti microwave yang hanya boleh memanas dan defrost lauk beku.



Adanya awek hot ni, boleh la mak mengenyam wat creampuff, chocolate cookies, velvet cake ala Mak Hanis Zalikha, bla bla bla bla...

Agak2 menu ikan goreng ngan sayur air tiap malam tu boleh berubah jadi chicken chop, grill daging, lamb chop ke yang lepas beli awek hot ni? ;p

Kiranajoe : Hahahaha saya gembira dgn hadiah tahun baru ini. Hahahahaha. gelak lagi...

4 comments:

Cik Tudung Merah said...

bestnye beb.errr..aku jua kepingin nak beli yang itu sebab asik pakai over zaman dahulu kala jenama butterfly (mak ko musti tau) tu je.

kiranajoe said...

tapi beb, butterfly best guna. aku guna microwave wat biskut raya jadi macam batu.boleh baling2 kat dinding!

Yan said...

Salam kenal. Tgk microwave u, akak teringat akakpunya dah rosak.. nak kena beli gak lah satu..

kiranajoe said...

salam kak yan.jom survey, mana yg best. kl boleh nak yg muat turkey sekor..boleh wat resipi ala2 jamie oliver dok.hehe