Thursday, February 10, 2011

Pening sampai telinga rasa panas!

Uishhhh, pening kepala ya amat. Berdenyut denyut denyut. Mungkinkah kerana cuaca panas atau mungkinkah kerana stress?

Sebenarnya aku menghitung hari untuk ketemu dokter. Yes, u ols, sambil2 tunggu puan P* datang. Fussshh!! Harap2 dia tak datang...hahahaha pish pish...jauh ko.

Tapi mungkin period nak datang jugak ni...jerawat sebesar2 ibu jari tumbuh kat muka. Hah!Hambik ko..kat idung, kat pipi. Senget benget dah muka gua. Ceh, bedebah punya jerawat.
Aku pun geram, lepas wat treatment kesuburan ni, memang maha hebat kebesaran jerawat2 ini.
Wek, macamla dulu muka flawless sangat...nyampah! ;p

Tensi bertambah pulekkk bila aku susah2 lukis gambarajah muka guna Paint. Ya allah, jelita sangat jadinya pastu siap circle kawasan2 yang sedang dilanda jerawat. Tapi...Hish, geram betul, gambar takleh upload. Naper erk? Ah, lantak la dia di situ.


kiranajoe : Gelabah itik wat kejer sambil update blog. Aku nak cabur kul5 tepat2. Lumba ngan cik suami, saper sampai umah dulu..hahahah boleh?

2 comments:

mrs.spicy said...

huhu..farah doakan semoga ade berita baik..shuhhh Puan P..lagi 9 bulan br datang balik.

kiranajoe said...

amin..ambik berkat hari jumaat.. :)